Продукти по азбучен ред
МАРКИ

Gaspari Nutrition Size On Max Performance 1.5 кг

Gaspari Nutrition Size On Max Performance 1.5 кг
Gaspari Nutrition Size On Max Performance 1.5 кг Gaspari Nutrition Size On Max Performance 1.5 кг Gaspari Nutrition Size On Max Performance 1.5 кг
Марка: Gaspari Nutrition
Категория: Креатини  Глутамин  Други предтренировъчни  Матрици 
Код на продукта: GN05
Наличност: В наличност
Цена: 115,00 лв. 85,00 лв.

Съдържание на опаковката: 1500 гр. (24 дози)

Gaspari Nutrition отвежда спортното хранене на следващото, по-високо ниво с оригиналаната си, нова и подобрена формула на тренировъчната си креатинова напитка Size On Max Performance. С подкрепата на най-съвременните научни постижения SizeOn еволюира в комплексна, хибридна, суроватъчно хидросилатна креатинова формула за прием по време на тренировка.

SizeOn използва висококачествен суроватъчен хидросилат, който съдържа над 50% ди- и триппетиди, както и богат набор от стимулиращи анаболните  процеси съставки, като солидната доза L-левцин (5 гр.) за несравнимо максимизиране на тренировъчните резултати, възстановява не скелетната мускулатура, експлозивността на съкращенията и преди всичко – незабавното увеличаване на размерите на мускулната маса ОЩЕ ДОКАТО ТРЕНИРАТЕ.

Size On Max Performance се възползва от мощта на птеростилбена – патентовано химически активно вещество от рода на ресвератрола, което се съдържа в боровинките и гроздето, и понижава холестерола и нивата на липиди и липопротеини в кръвта. Действието му се допълва от инсулинов секретагог – пептид, стимулиращ секрецията на хормона на растежа, както и от патентованата въглехидратна формула Outlast™, която стимулира и удължава продължителността на процеса на увеличаване на мускулния обем и анаболизма до нива без аналог в останалите продукти за спортно хранене.  

Продуктът съдържа и първата по рода си формула LOLA™ с аминокиселинни соли L-орнитин и L-аспартат, които отстраняват ефективно амоняка и помагат за по-бързо справяне с умората.

Какви са функциите на Size On Max Performance?

  • Ускорява синтеза на протеини и възстановяването на мускулната сила
  • Увеличава мускулния обем, размера на мускулните фибри, клетъчния обем и аминокиселинните нива в плазмата 
  • Увеличава нивата на рибозомния протеин S6K1 и свързващия протеин 4E-BP1, които стимулират протеиновия синтез и процеса на делена на клетките.  Стимулира провеждането на хипертрофичния протеин mTOR, който има аналогични функции 
  • Провокира и удължава периода на мускулен синтез и започва фазата на мускулно възстановяване още по време на тренировка 
  • Доставя хранителни вещества, жизненоважни минерали и кофактори на растежа до всяка клетка на скелетната мускулатура 
  • Използва максималната инсулинотропна мощ на птеростилбена 
  • Съдържа първия по рода си комплекс аминокиселинни соли L-орнитин и L-аспартат – LOLA™

Начин на прием: 1 доза се равнява на 1 мерителна лъжица (66 гр.). Size On Max Performance е разработен така, че да се взема в тренировъчни дни по време на тренировката. Смесете 1 доза в 565-850 мл. студена вода и приемайте разтвора на глътки, докато тренирате. Ако усетете ожадняване, добавете още вода, за да си осигурите оптималната хидратация по време на упражненията.

Продуктът се предлага в 3 вкуса: Arctic Lemon Ice, Wild Berry Punch и Orange Cooler

Забележка: Да не се употребява от деца и младежи на възраст под 18 години, бременни и кърмачки, както и от хора, страдащи от хипертензия, заболявания на бъбреците или черния дроб, метаболитен синдром, диабет и неопластични заболявания като рак или таласемия.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Suplements.net © 2020