Продукти по азбучен ред
МАРКИ

MuscleMeds Secret Sauce 1416 гр

MuscleMeds Secret Sauce 1416 гр
MuscleMeds Secret Sauce 1416 гр MuscleMeds Secret Sauce 1416 гр MuscleMeds Secret Sauce 1416 гр MuscleMeds Secret Sauce 1416 гр MuscleMeds Secret Sauce 1416 гр
Марка: MuscleMeds
Категория: Матрици 
Код на продукта: MM21
Наличност: Няма в наличност
Цена: 85,00 лв.

Възможни варианти


Вкус:

MuscleMeds Secret Sauce е революционна следтренировъчна формула, която не само презарежда мускулите с основните хранителни вещества, аминокиселини и гликоген, които тялото изразходва от мускулната тъкан по време на интензивна тренировка, но също така създава най-подходящата вътрешна анаболна среда за пълноценно възстановяване и натрупване на мускулна маса.

MuscleMeds Secret Sauce е първият в света биоактивен следтренировъчен суплемент, който е обогатен с говежди серумен албумин (BSA) с фармацевтично качество за постигането на още по-интензивен ефект върху растежа на мускулните клетки. По своята същност говеждият серумен албумин представлява биоактивен протеин, който се извлича от говежда кръвна плазма. Характерното при него е, че той се отличава с високо съдържание на пептиди, растежни фактори, левцин и креатини, които ускоряват синтеза на протеините и по този начин помагат да се изградят по-големи и силни мускули.

Макар говеждият серумен албумин да се явява централното ядро на MuscleMeds Secret Sauce, усъвършенстваната формула на този следтренировъчен продукт съдържа и много други клинично изследвани съставки с доказано действие върху подобряването на инсулиновия ефект и възстановяването на запазите от гликоген и АТФ в мускулите. MuscleMeds Secret Sauce включва допълнителни 5 грама левцин, както и стабилна доза верижно-разклонени аминокиселини (ВСАА) в съотношение 10:1:1, за насърчаване на темповете на протеиновия синтез.За да гарантира пик в производството на АТФ (аденозинтрифосфат), MuscleMeds Secret Sauce използва своя специален креатинов комплекс Power- AMP Cre3 Creatine Complex, който представлява комбинация от креатин монохидрат, креатин глюконат и патентованата креатинова матрица MagnaPower®. Ролята на креатина при следтренировъчното възстановяване е незаменима, тъй като той съдейства за транспортирането на говеждия серумен албумин през кръвообращението, а оттам и за увеличаването на клетъчния обем и размера на мускулите.

Следващата важна стъпка, за да се завърши пълният цикъл на следтренировъчното възстановяване е свързана с оптимизирането на активността на инсулина и попълването на изчерпаните по време на физическите натоварвания гликогенови запаси. MuscleMeds Secret Sauce постига тези две цели чрез откриващите се в неговият състав инсулинотропни аминокиселини глицин и фенилаланин в комбинация с патентованата реактивна въглехидратна система за повишаване на инсулина - iSPIKE. Аминокиселини работят в тандем с реактивните въглехидрати и BSA протеини, за да подобрят усвояването на останалите хранителни вещества, пептидите и растежните фактори и за да стимулират следтренировъчния растеж и възстановяването на мускулите.

Какво накратко ви дава MuscleMeds Secret Sauce:

- Активиране на следтренировъчното възстановяване и растежа на мускулите

- 5 грама говежди серумен албумин (BSA) и растежни фактори

- 5 грама левцин и верижно-разклонени аминокиселини BCAA в съотношение 10:1:1

- 5 грама креатинов комплекс POWER-AMP Cre3™ Creatine Complex

- 50 грама  патентованата реактивна въглехидратна система за повишаване на инсулина - iSPIKE

Съдържание на продукта: 1416 гр (около 20 дози)

Една доза се равнява на 71 грама (2 мерителни лъжици)

Начин на прием: Смесете една доза (2 мерителни лъжици – 71 грама) с 360 мл вода и разбъркайте добре в шейкър или блендер. Консумирайте непосредствено след края на тренировката си.

Забележка: Съхранявайте на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Suplements.net © 2020