Продукти по азбучен ред
МАРКИ

BSN Syntha-6 2.29 kg

BSN Syntha-6 2.29 kg
BSN Syntha-6 2.29 kg
Марка: BSN
Категория: Протеини  Протеинови матрици 
Код на продукта: BSN01
Наличност: В наличност
Цена: 110,00 лв. 99,00 лв.

Syntha-6 е създаден за да помогне на всеки, който желае да получи най-висок клас протеинови добавки, за да постигне своите спортни цели.

Syntha-6 е протеинова хранителна добавка, състояща се от 6 различни вида протеин, с различни времена на абсорбиране. 8-часово непрекъснато подхранване на мускулатурата. В Syntha-6 са добавени изключително важните BCAA's, глутаминови пептиди, ензими и основни мастни киселини + 5гр. фибри във всяка доза подобряващи храносмилането и усвояването.

Патентованата протеинова матрица състояща се от:

- Свръх пречистен суроватъчен протеин, съдържащ алфа – лакталбумин
- Неденатуриран алфа – и бета – казеин и казеинати
- Микрофилтриран суроватъчен протеинов изолат, съдържащ пептидни фракции от суроватъчен протеин
- Яйчен албумин
- Калциев казеинат
- Концентрат от млечен протеин

Всеки от протеините на Syntha-6 осигурява уникален и допълващ се профил от аминокиселини и нива на тяхната абсорбция. Използването на Syntha-6 между или едновременно с храненията осигурява непрекъснат приток на аминокиселини във времето.

Начин на употреба за мъже: Като хранителна добавка, приемайте 2 дози (доставящи около 44 гр. протеини) с 250-300 мл студена вода или негазирана безалкохолна напитка по ваш избор. Използвайте по 125-150 мл. течност в всяка доза от протеина. Количеството на течност може да варира спрямо вашето желание за вкус и плътност. Пийте по 2-4 дози дневно или когато имате нужда да задоволите потребността от протеин на организма си. За да подобрите приема на протеин и да постигнете по-добър вкус, може да използвате обезмаслено или нискомаслено прясно мляко.

Начин на употреба за жени: Като хранителна добавка, приемайте 1 доза (доставяща около 22 гр. протеини) със 125-150 мл студена вода или негазирана безалкохолна напитка по ваш избор. Количеството на течност може да варира спрямо вашето желание за вкус и плътност. Пийте по 2-4 дози дневно или когато имате нужда да задоволите потребността от протеин на организма си. За да подобрите приема на протеин и да постигнете по-добър вкус, може да използвате обезмаслено или нискомаслено прясно мляко.

Съдържание: 2.29 кг (52 дози)

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Suplements.net © 2020