Продукти по азбучен ред
МАРКИ

Real Pharm Osteo Complete 60 таблетки

Real Pharm Osteo Complete 60 таблетки
Real Pharm Osteo Complete 60 таблетки
Марка: Real Pharm
Категория: Ставни продукти 
Код на продукта: RP0123
Наличност: В наличност
Цена: 16,99 лв.

Real Pharm Osteo Complete е висококачествен ставен продукт, който съдържа в себе си калциев карбонат, съставен от калций, въглерод и кислород. Основният източник на това съединение са морските организми (корали, ракообразни, мекотели), които го използват за изграждането на своите черупки или скелети.

Калциевият карбонат, който се съдържа във формулата на Real Pharm Osteo Complete, е извлечен от специални морски черупки, а добавеният към него витамин D съдейства за правилното усвояване на калция и фосфора, а оттам и за поддържането на оптимални нива на калций в кръвта.   

За кого е подходящ Real Pharm Osteo Complete?

Суплементите с калциев карбонат често се препоръчват като допълнение към менюто на хора, чиито хранителен режим не съдържа достатъчни количества от един от най-важните и разпространени из човешкото тяло минерали - калцият. Ниските нива на калций могат да възпрепятстват включови процеси в огранизма. Човешкото тяло се нуждае от калций, за да изгражда и поддържа здрави кости. Над 99% от калция в организма се съхранява из костите и зъбите. В кръвния поток, калцият се използва за изпращането на нервни сигнали и освобождаване на хормони като инсулина, както и за регулирането на свиването на мускулите и кръвоносните съдове. Ако не даваме на тялото си достатъчно калций чрез храни или добавки, то ще си го набави от костите и зъбите, за да го използва на друго място и по този начин ще отслаби костната и опорно-двигателна системаа, а е възможно да причини и остеопороза. Тъй като жените са по-уязвими към остеопороза, много лекари предписват приемането на калциеви добавки, особено след настъпване на менопаузата.

Приемът на калциеви суплементи се препоръчва още при:
-    Спазване на вегански хранителен режим
-    Придържане към високопротеинови режими или такива с ниско съдържание на натрий, които могат да доведа до извеждането на повече калций извън организма
-    При здравословни усложнения, които ограничават способността на тялото да абсорбира калций (болест на Крон, възпалителни заболявания на червата)
-    При продължително лечение с кортикостероиди
-    При остеопороза

Какви са предимствата от приема на Real Pharm Оsteo Complete?

Редовният прием на Real Pharm Оsteo Complete предотвратява загубата на костна плътност при жени в постменопауза, тъй като след навлизането в менопаузата, жените започват да губят костна маса поради намаляването на естрогена в организма. Osteo Complete също така може да допринесе за загубата на мазнини и да подпомогне отслабването. Редица изследвания установяват, че хората, които регулярно приемат добавки с оптимално съдържание на калций и витамин D, са в състояние да загубят повече мазнини при диетитични режими с ограничен калориийния прием.  Real Pharm Оsteo Complete подобрява плътността на костите, предотвратява декалцификацията и подобрява качеството на зъбния емайл и ноктите.

Real Pharm Osteo Complete може да окаже положителен ефект и върху метаболитните маркери. Установено е, че приемът на калциеви добавки, особено в съчетание с витамин D регулира нивото на кръвното налягане, инсулина и триглицеридите.

Съдържание на продукта: 60 таблетки (60 дози)

Една доза се равнява на 1 таблетка

Начин на прием: Взимайте по 1 таблетка на ден. Не надвишавайте препоръчителната дозировка от една таблетка дневно.

Състав: Калциев карбонат, витамин К, витамин D, пълнители (целулоза, силициев диоксид); антислепващи агенти (магнезиеви соли на мастни киселини)

Забележка: Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години. Да не се употребява от бременни и кърмачки. Пазете далеч от деца. Продуктът е създаден като допълнение към пълноценния и здравословен хранителен режим, а не като заместител на такъв. Моля, следвайте стриктно инструкциите за прием. Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина и др. източници на топлина.

 

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Suplements.net © 2020